Het logo van Scouting Cunera-St. Marcellinus Hengelo

Palmpasenoptocht 2018

Op zondag 25 maart 2018 vindt de traditionele palmpasenoptocht weer plaats. Samen met al onze leden gaan wij weer een mooie optocht lopen die zal beginnen met een viering in de O.L.V.-kerk. 

Alle leden worden om 11:00 uur verwacht bij de O.L.V.-kerk. Om 11.15 uur begint de viering waarna om ongeveer 12.00 uur de optocht zal beginnen vanaf de speel­plaats van de voormalige Roncalli-school aan de Sloetsweg. De route van de optocht loopt via de Sloetsweg, Beethovenlaan, Ooievaarsweg, Koekoekweg, Lijster­weg, Spechtweg, Oude Molenweg, Oldenzaalsestraat, Dr. Schaepmans­traat, Sloetsweg, Haveza­telaan en Backenhagenlaan met als eindpunt Backenhagen, waar de grote palmpasen en de paasplantjes zullen worden aangeboden aan de bewoners.

De bevers en welpen jongens en meisjes gaan mee naar binnen om de plantjes te bezorgen bij de bewoners, voor de overige leden zijn er andere activiteiten.

Let op!

Dit jaar verkopen we geen palmpasens. In de groepsraad van december hebben we besloten te stoppen met de productie van het maken van palmpasens voor de verkoop. Om de traditie toch voort te zetten maken we wel een grote palmpasen voor de optocht en we zullen deze na afloop van de optocht aanbieden aan de zorginstelling Backenhagen.

In diverse media (w.o. de Hasseler Post en De Samenloop) staat dat we op 24 maart palmpasens in het winkelcentrum verkopen, maar dat is dus niet zo.

Ontdek Scouting
en laat je uitdagen

Ik wil uitgedaagd worden