Het logo van Scouting Cunera-St. Marcellinus Hengelo

Overvliegen 2020

Overvliegen 2020

Op zondag 20 september 2020 gaan we bij scouting Cunera St. Marcellinus weer overvliegen.

Bevers worden welpen, worden scouts, worden explorers, worden roverscouts, worden
plusscouts!!

Aanvang

Wij verwachten de overvliegers en alle andere leden om 10.45 uur op het veld bij onze blokhut. Zodat we om 11.00 uur met het programma kunnen starten. Voor de overvliegers is het ook raadzaam om schone/droge reserve kleding mee te nemen.

Vanwege de coronamaatregelen zal het overvliegen iets anders verlopen dan u van ons gewend bent, maar u kunt erop rekenen dat er passende maatregelen getroffen worden. Wij hopen dat we samen kunnen gaan genieten van een gezellige scoutingactiviteit. Het overvliegen zal rond 12.30 afgelopen zijn.

Opgelet: alleen de kinderen die overvliegen zijn welkom om hun ouders, broertjes, zusjes e.d. mee te nemen naar deze groepsactiviteit. Gezien de huidige corona maatregelen vragen wij u om de uitnodiging te beperken tot de leden van uw huishouden. Voor koffie, thee en ranja wordt gezorgd.

Uitslag loterij

Vanwege het niet doorgaan van onze kampdag is onze loterij verplaatst naar het overvliegen. Zondagochtend 20 september zal de uitslag van de loterij bekend worden gemaakt op onze site en op onze Facebookpagina. Gewonnen prijzen kunnen na afloop van het overvliegen om 12.30 opgehaald worden op onze blokhut. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw prijs op te halen kunt u contact opnemen met ons via loterij@cunmar.nl

Namens de overvliegcommissie, alvast veel plezier toegewenst op zondag 20 september!

Ontdek Scouting
en laat je uitdagen

Ik wil uitgedaagd worden