Het logo van Scouting Cunera-St. Marcellinus Hengelo

Overvliegen 2018

Overvliegen 2018

Op zondag 23 september 2018 gaan we bij scouting Cunera St. Marcellinus weer overvliegen: Bevers worden welpen, worden scouts, worden explorers, worden roverscouts, worden plusscouts!!

Aanvang

Wij verwachten de overvliegers en alle andere leden om 10.45 uur op het veld bij onze blokhut. Zodat we om 11.00 uur met het programma kunnen starten. Denk eraan om wandelschoenen aan te trekken. Voor de overvliegers is het ook raadzaam om schone/droge reserve kleding mee te nemen.

Kom ook!

Zoals altijd heten wij ook graag de ouders, opa’s, oma’s, vriendjes, schoonmoeders, vriendinnetjes, voordeurdelers, buren, collega’s, broertjes, zusjes, zwagers, schoonmoeders en schoonzussen van harte welkom bij deze (familie) groepsactiviteit. Dus laat deze uitnodiging ook in je familie en kennissenkring zien, hoe meer zielen hoe meer vreugd. De koffie, thee en ranja staat klaar. Ook een smakelijk broodje zal natuurlijk niet ontbreken.

Wij hopen dat we gaan genieten van een gezellige scoutingactiviteit, wij zijn er klaar voor!! Het overvliegen is om ongeveer 13.00 uur afgelopen.

Tot zondag 23 september!

Namens de overvliegcommissie, alvast veel plezier toegewenst op zondag 23 september!


Artikel Hengelo’s Weekblad september 2017:

Artikel in Hengelo’s Weekblad naar aanleiding van het overvliegen in 2017.

 

Ontdek Scouting
en laat je uitdagen

Ik wil uitgedaagd worden