Het logo van Scouting Cunera-St. Marcellinus Hengelo

Over ons

Welkom Koolmezen en Pimpelmezen!

prachtig vogelhuisjeVan harte welkom op onze CunMar-Funda-pagina! Kijk gerust rond, want we hebben een uitgebreid woningaanbod. Het totale project bestaat uit 50 woningen.

Twee typen

Er is keuze uit een tweetal typen: ‘de Koolmees’ en ‘de Pimpelmees’. Beide typen hangen op A-locatie, hebben een ruime living met uitzicht op het noordoosten. Ze zijn geïmpregneerd, gegarandeerd wind- en waterdicht en gemaakt van een hoge kwaliteit tuinhout. Het enige verschil tussen de twee typen is de voordeur. De Koolmees heeft een doorgang van 3,2 cm en de Pimpelmees van 2,8 cm. De keuze is aan jullie!

Inwoning gratis

Wij berekenen geen huurkosten. Wij vragen alleen een tegenprestatie voor het gebruik van de woningen: bij het zoeken naar voedsel in het voorjaar vragen we jullie om te beginnen met de eikenprocessierupsen.

Interesse?

Voel je vrij om de woningen te bezichtigen. Neem voor meer informatie contact op via makelaar@cunmar.nl. Tot gauw!

Handig om te weten

Aan onze jeugdleden: ben je op het scoutingterrein en zie je een Kool- of Pimpelmees een woning inspecteren? Laat ze dan maar even rustig rondkijken. Je hoeft ze geen koffie aan te bieden. Als je trouwens niet zeker weet of het een Kool- of Pimpelmees is, check dan even onderstaand plaatje:

In de media

Filmpje

Ontdek Scouting
en laat je uitdagen

Ik wil uitgedaagd worden