Het logo van Scouting Cunera-St. Marcellinus Hengelo

Contact

Locatie blokhut CunMar
Klik voor een grotere afbeelding

Ons scoutingterrein bevindt zich aan het Bartelinkslaantje 44 te Hengelo. Let op: gebruikt u navigatie? Gebruik dan Bartelinkspad 44 als adres.

Te voet, per fiets of met het OV

Het meest eenvoudig om bij ons te komen is per fiets of te voet. Ook per openbaar vervoer is ons terrein eenvoudig te bereiken. Met buslijn 11 of 17 komt u vlak bij ons terrein uit. Uitstappen aan de Hasseler Baan ter hoogte van het Shell-tankstation. Via de Paul Pellastraat of Dinant Dijkhuisstraat wandelt u in vijf minuten naar ‘t Bartelinkslaantje.

Met de auto

Mocht u met de auto komen, gebruik dan als bestemmingsadres: Bartelinkspad 44 in uw navigatiesysteem. Mocht uw systeem dit adres niet herkennen, houdt dan onderstaande routes in de gaten! Dit om vastrijden in een woonwijk te voorkomen! Hebt u geen navigatie in uw auto, volg dan de onderstaande routes naar ons terrein.

Routebeschrijving

Route via A1

Vanaf de A1 vanuit Borne/Almelo/Enschede neemt u afslag Hengelo-Noord (31). Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf de Oldenzaalsestraat op en bij de volgende verkeerslichten linksaf, de Hasselerbaan op. Dan slaat u meteen linksaf het Bartelinkspad in. Vanaf de A1 vanuit Oldenzaal neemt u afslag Hengelo-Noord (31). Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor, de Hasselerbaan op. Dan slaat u meteen linksaf het Bartelinkspad in.

Route via Hengelo

Vanuit het centrum van Hengelo volgt u de Oldenzaalsestraat. U blijft deze volgen totdat u de snelweg (A1) overgestoken bent. Vervolgens slaat u bij de verkeerslichten linksaf, de Hasselerbaan op. Dan slaat u meteen linksaf het Bartelinkspad in. Deze smalle straat gaat na een paar honderd meter over in het Bartelinkslaantje. Zo’n honderd meter verder vindt u de blokhut aan de linkerkant.

Route via Deurningen

Vanuit Deurningen volgt u de Deurningerstraat. In Hengelo bij de derde rotonde linksaf, de Westelijke Esweg op. Aan het einde van deze straat linksaf, de Hasselerbaan op. Vlak voor de Oldenzaalsestraat kunt u rechtsaf het Bartelinkspad in. Deze smalle straat gaat na een paar honderd meter over in het Bartelinkslaantje. Zo’n honderd meter verder vindt u de blokhut aan de linkerkant.

Ontdek Scouting
en laat je uitdagen

Ik wil uitgedaagd worden