Het logo van Scouting Cunera-St. Marcellinus Hengelo

Scouts Jongens Zaterdag

De leiding

Momenteel wordt de Scouts Jongens groep geleid door zes man leiding. Deze hebben als taak om er voor te zorgen dat er elke zaterdag weer een uitdagende, leergierige, maar bovenal leuke opkomst is. Hieronder wat informatie over de leiding:

Niels Grobben

Is de hopman van de groep en is al 3 jaar leiding als Scouts Jongens, daarnaast heeft hij alle speltakken doorlopen is nu ook nog actief binnen de Roverscouts.

Tijmen Beldhuis

De oudste van het stel en heeft ook alle speltakken doorlopen. Daarnaast ook het langst leiding van deze groep. Is daarnaast nog actief binnen de STAM.

Niels Jansen

Heeft ook alle speltakken doorlopen. Is als leiding begonnen bij de Bevers, om daarna de overstap te maken naar de Scouts Jongens. Hier is hij nu ook al enige tijd. Daarnaast ook actief betrokken bij de roverscouts.

Nick de Vries

Hij is momenteel lid van de roverscouts en is daarnaast begonnen bij de bevers met leiding draaien. Heeft daar samen met Niels Jansen gedraaid, om daarna de stap richting de Scouts Jongenste maken.

Niels Bijen

Als bever begonnen lang geleden en sindsdien alle speltakken doorlopen. De afgelopen vier jaar actief geweest als welpenleiding, maar wou toch wat nieuws wat meer uitdaging te bieden heeft. Is daarnaast niet lid binnen een andere speltak van de scouting.

Ontdek Scouting
en laat je uitdagen

Ik wil uitgedaagd worden